Măşti în oglindă

Ascunzi sau dezvălui?

Veneţia…

Scrie un comentariu

Doar o privire aruncată pe această pagină vă confirmă că am o atracţie specială pentru măştile veneţiene. Sunt deja câţiva ani de când măştile au devenit din curiozitate un mic hobby…

Acum Veneţia. Pare o alegere logică… măşti veneţiene – Veneţia, asta la prima vedere.  Nu îmi amintesc exact dacă mi-a atras atenţia oraşul înainte de a vedea filmul Frumoasa Veneţiană, dar apoi a fost pur şi simplu ca un foc de artificii.

Am văzut şi alte filme, chiar documentare… se pare că am o legătură specială cu acest oraş. Încet, încet, a devenit primul pe lista lucrurilor pe care trebuie să le fac în viaţă. Cum pelerinii merg la Mecca, aşa îmi doresc eu să ajung la Veneţia.

Poate e o legătură karmică, sau doar o coincidenţă care mă cheamă spre acest oraş unic. Îmi şopteşte din când în când că am promis să ajung acolo, că voi avea o revelaţie, sau măcar o senzaţie de deja-vu.

Aştept ca destinul, coincindeţa, alinierea planetelor sau pur şi simplu întâmplarea să mă îndrepte într-acolo pentru că ştiu că nu voi fi dezamăgită.

Între timp, colecţionez măşti veneţiene, iubesc oraşul de la distanţă şi mă bucur de fiecare dată când întâmplător aud cuvântul magic… VENEŢIA

Imagine

Sursa foto    http://www.ecroaziere.ro

Reclame

Autor: carinaflorin

Psiholog prin profesie şi pasiune. Iubesc cărţile şi teatrul cu toate emoţiile sale. Descopăr în fiecare zi un nou miracol în fiecare , tot ce trebuie să fac este să ascult. Sunt nonconformistă şi cred că viaţa mea ar fi foarte tristă fără muzică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s